nyeste udgivelser

@ovopress #ovopress

OVO news

Ny udgave af Mikas Langs debut fra 2019, Melanin, er i trykken og udkommer 8. marts. Du kan købe Melanin og Og spøgelser samlet for 300,- inkl. porto. BEMÆRK: Bøgerne sendes samlet = forlaget sender ikke først Og spøgelser og efterfølgende Melanin, når den er leveret fra tryk.

Interview med Mikas Lang på DR's hjemmeside: "Mikas' mor blev lukket inde og gemt væk, når der kom gæster: Nu gør han op med racismen i Danmark"

19. februar blev Og spøgelser anmeldt i Information af Kamilla Löfström:

"Og spøgelser skifter mellem facts og følelser, dokumenter og digte. Stemningen og energien veksler mellem protest og fuldstændig afmagt. Den afmagt og smerte er vi nødt til at tale om og forholde os til. Maja Lee Langvad gav os muligheden i 2006, men var der nogen, der greb den dengang? Yahya Hassans stemme var også fuld af kamp og smerte, forholdt vi os for alvor til den? Nu har vi Mikas Lang. Lad os denne gang lytte – til både poesien og kampen."

I Kulturmagasinet Fine Spind har digteren Louise Juhl Dalsgaard anmeldt Sine Bang Nielsens SOL og givet bogen 6 ud af 6 stjerner. En utroligt lydhør anmeldelse, der bl.a. skriver:

"... en kærlighed, der er så stor, at den næsten ikke er til at bære, men som bærer. Og det på trods af spark og spyt og slag. For indimellem bliver armene, der slår, trætte og rækker ud efter den favn, ingen kan klare sig uden. Og der står barnets mor og tager imod"

OVO press

Baldersgade 70, st. tv.

DK-2200 København N

info@ovopress.dk

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon