OVO press

Baldersgade 70, st. tv.

DK-2200 København N

info@ovopress.dk

CVR 37170992

INFORMATION TIL PRESSEN

Rekvirering af anmeldereksemplarer, pressebilleder og forespørgsler om interviews: send en mail. Pressebilleder til de seneste udgivelser kan downloades her.

INFORMATION TIL BOGHANDLERE

OVO press' bøger distribueres af DBK. Enkelte titler lagerføres kun af forlaget, så kontakt forlaget, hvis I ønsker at indkøbe nogle af de titler.

INFORMATION TIL INSTITUTIONER

Det er muligt at indkøbe klassesæt el.lign. og opnå mængderabat. Læseklubber er også velkomne til at henvende sig. Forlaget hjælper også gerne med at formidle kontakt til forfattere og oversættere, som er tilknyttet forlaget.​

MANUSKRIPTER

OVO press er et enpersonsforlag, og derfor tager forlaget som udgangspunkt ikke imod uopfordrede manuskripter – tidsresurserne er knappe. Og der er mange manuskripter i kø til udgivelse. Hvis du har skrevet eller oversat noget, som du mener at det ligefrem er nødvendigt, at OVO press udgiver, er du velkommen til at henvende dig. Forlaget er ikke forpligtiget til at svare på manuskripthenvendelser, give begrundelser for afslag osv. Afviste manuskripter bliver slettet fra forlagets indbakke.

OVO press

Baldersgade 70, st. tv.

DK-2200 København N

info@ovopress.dk

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon