top of page

OVO news

 

DET STORE HVIDE VI – MED MIKAS LANG. En radioudsendelse hvor Mikas Lang bl.a. taler om sin bog Og spøgelser og vigtigheden af fortidsgenoplivning. Lyt her >

Lyt til "Public Poesi Service" om Iman Mohammeds bog Bagved træet rygge >

og samme podcast har også en udsendelse om Mikas Langs Og spøgelser >

Absalon Radio sender folk fra Poesiens Bus har samtaler om flere af OVOs nye udgivelse

Interview med Mikas Lang på DR's hjemmeside: "Mikas' mor blev lukket inde og gemt væk, når der kom gæster: Nu gør han op med racismen i Danmark"

19. februar blev Og spøgelser anmeldt i Information af Kamilla Löfström:

"Og spøgelser skifter mellem facts og følelser, dokumenter og digte. Stemningen og energien veksler mellem protest og fuldstændig afmagt. Den afmagt og smerte er vi nødt til at tale om og forholde os til. Maja Lee Langvad gav os muligheden i 2006, men var der nogen, der greb den dengang? Yahya Hassans stemme var også fuld af kamp og smerte, forholdt vi os for alvor til den? Nu har vi Mikas Lang. Lad os denne gang lytte – til både poesien og kampen."

I Kulturmagasinet Fine Spind har digteren Louise Juhl Dalsgaard anmeldt Sine Bang Nielsens SOL og givet bogen 6 ud af 6 stjerner. En utroligt lydhør anmeldelse, der bl.a. skriver:

"... en kærlighed, der er så stor, at den næsten ikke er til at bære, men som bærer. Og det på trods af spark og spyt og slag. For indimellem bliver armene, der slår, trætte og rækker ud efter den favn, ingen kan klare sig uden. Og der står barnets mor og tager imod"

bottom of page